Over ons

Missie en identiteit

HaeneS is een vastgoedontwikkelaar met als werkgebied Friesland, Groningen en Drenthe. HaeneS ontwikkelt en beheert projecten voor Wonen, Werken en Recreëren.

Ervaring

De leiding van HaeneS bestaat uit Folkert de Haan en Jan van de Sluis, beide ooit gestart als aannemer in de bouw. Ze hebben sinds 1993 gezamenlijk een planontwikkelingsmaatschappij en waren gezamenlijk eigenaar van de SHP groep van 1996 tot 2010 met vestigingen in Grou, Wijnjewoude en Groningen.

Wonen

Hierbij gaat het vooral om kleinschalige woonprojecten waarbij herstructurering, herontwikkeling en inbreiding een belangrijke rol spelen. Het gaat hierbij veelal op projectgroottes van 6 tot 20 woningen maar ook grotere projecten zoals herinvulling sportvelden, projectgrootte 82 woningen, behoort tot de mogelijkheden.

Werken

Hierbij gaat het veelal om combinatieontwikkelingen waarbij bijvoorbeeld een commerciële plint onder wooneenheden wordt ontwikkeld. Daarnaast zijn watersportgebonden (bedrijfs)ontwikkelingen een specialisme geworden door de vele ontwikkelingen op en aan het water.

Het team

Het team achter Haenes bestaat uit Folkert de Haan en Jan van der Sluis. Zij runden van 1993 tot 2010 de bedrijven binnen de SHP Groep. Na de verkoop van het bouwbedrijf en de naam SHP zijn ze daarna verder gegaan als Haenes Vastgoedontwikkelaars. Van 1993 tot heden nemen zij tevens direct of via participaties deel in diverse andere bedrijven. Daarnaast is hun expertise diverse malen bij andersoortige bedrijven ingebracht.

Ik wil gebeld worden

Wilt u door één van onze experts gebeld worden? Dat kan! Laat uw gegevens achter en we nemen in korte tijd contact met u op.

Onderwerp:

 Ja, Ik geef toestemming om mijn gegevens te verwerken en heb in de privacyverklaring gelezen wat Haenes wel en niet met mijn gegevens doet.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Maak vrijblijvend een afspraak!