Grou – Halfvrijstaande woningen It SkûtsjeGerealiseerd

Skutsje Grou woningen

Alle woningen zijn verkocht

De woningen worden gesitueerd op de voormalige locatie van de scholen aan de Dokter Schoustrastrjitte op de “Nesserdyk” welke worden verplaatst. Deze invulling is de derde en laatste fase van totaal 104 woningen ontwikkeld door HaeneS Vastgoedontwikkelaars.

Haenes Vastgoedontwikkelaars heeft 8 zeer ruime en bruikbare woningen ontwikkeld onder architectuur en passend in de omgeving. De woningen worden aangeboden met verschillende opties, hebben een inhoud van ruim 500m3 en hebben een hoge gootlijn. Ze hebben een ruime woonkamer, zithoek en open keuken op de begane grond. De verdieping is standaard voorzien van 3 slaapkamers en een badkamer. De zolder is bereikbaar via een vaste trap en een extra slaapkamer is zeker mogelijk. De woningen worden uitgevoerd met een aantal uitgangspunten uit het ‘Passiefhuis’ principe. Warmteverliezen worden zoveel mogelijk beperkt door de hoge isolatiewaarden van wanden, vloer en dak. Dat wil zeggen; de woning heeft een dikke warme jas. Tevens is gekozen voor onderhoudsarm en duurzame bouwmaterialen. Driedubbele beglazing, kunststof kozijnen en vloerverwarming op de begane grond zijn standaard. Sanitair en tegels voor badkamer en toilet zijn inbegrepen. Deze woningen bieden u de mogelijkheid om te wonen zoals u dat wenst.

Ik wil gebeld worden

Wilt u door één van onze experts gebeld worden? Dat kan! Laat uw gegevens achter en we nemen in korte tijd contact met u op.

Onderwerp:

 Ja, Ik geef toestemming om mijn gegevens te verwerken en heb in de privacyverklaring gelezen wat Haenes wel en niet met mijn gegevens doet.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Maak vrijblijvend een afspraak!