Grou – Schoustrastrjitte 4 woningenGerealiseerd

Alle woningen zijn verkocht

Door dorpsuitbreidingen en investeringen in het voorzieningenniveau heeft Grou zich ontwikkeld tot een plaats waar het prettig wonen is. De gezellige oude dorpskern telt veel winkels en horecagelegenheden. Het prachtige buitengebied is geliefd bij watersporters en natuurliefhebbers. Verder bezit het dorp alle noodzakelijke voorzieningen. De ligging aan de snelweg en spoorwegverbinding Leeuwarden – Heerenveen is zeer gunstig.

De woningen

De vier woningen met ingang op de zijkant zijn gesitueerd aan de Dr. Schoustrastrjitte. Nabij het centrum van Grou en op korte afstand van zeilcentrum en Wilhelminapark. Haenes Vastgoedontwikkelaars heeft in dit plan (naast de reeds eerder gerealiseerde woningen) vier zeer ruime en bruikbare halfvrijstaande woningen ontwikkeld, onder architectuur en passend in de omgeving. De woningen worden aangeboden op ruime kavels met verschillende opties, hebben een inhoud van ruim 460 m3 en hebben een hoge gootlijn. Ze hebben een ruime woonkamer, zithoek en open keuken op de begane grond. De verdieping is standaard voorzien van drie slaapkamers, een grote badkamer en een inloopkast. De zolder is bereikbaar via een vaste trap en een extra slaapkamer is zeker mogelijk.

De woningen worden uitgevoerd met een aantal uitgangspunten uit het ‘Passiefhuis’ principe. Deze woningen bieden u de mogelijkheid om te wonen zoals u dat wenst.

Ik wil gebeld worden

Wilt u door één van onze experts gebeld worden? Dat kan! Laat uw gegevens achter en we nemen in korte tijd contact met u op.

Onderwerp:

 Ja, Ik geef toestemming om mijn gegevens te verwerken en heb in de privacyverklaring gelezen wat Haenes wel en niet met mijn gegevens doet.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Maak vrijblijvend een afspraak!