Grou – Woningen VolmaweiActueel

Nog één woning te koop

Haenes Vastgoedontwikkelaars heeft in dit plan vier ruime en bruikbare vrijstaande woningen ontwikkeld, onder architectuur van Rein Hofstra en passend in de omgeving. De woningen worden aangeboden op ruime kavels met verschillende opties en hebben een lage gootlijn. Ze hebben een ruime woonkamer, zithoek en open keuken op de begane grond. De verdieping is standaard voorzien van drie slaapkamers, een grote badkamer en een inloopkast.

De uitbouw die deel uitmaakt van de ruimtes op de eerste verdieping biedt een panoramisch uitzicht op het meer. De zolder is bereikbaar via een vaste trap en een of twee extra slaapkamers is zeker mogelijk. Toekomstige bewoners kunnen kiezen uit verschillende kleuren gevelbekleding. Deze woningen bieden u de mogelijkheid om te wonen zoals u dat wenst.

  • Ruim
  • Veelzijdig
  • Markant
  • Individueel aanpasbaar
Ik wil gebeld worden

Wilt u door één van onze experts gebeld worden? Dat kan! Laat uw gegevens achter en we nemen in korte tijd contact met u op.

Onderwerp:

 Ja, Ik geef toestemming om mijn gegevens te verwerken en heb in de privacyverklaring gelezen wat Haenes wel en niet met mijn gegevens doet.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Maak vrijblijvend een afspraak!