Leeuwarden – Jabikswoude 15 woningen De ZuidlandenGerealiseerd

Alle woningen zijn verkocht

De Zuidlanden is een stadsdeel aan de zuidkant van Leeuwarden. Het gebied bestaat uit verschillende zogenaamde buurtschappen met namen als Techum, Wiarda en Jabikswoude. Jabikswoude is het tweede buurtschap in De Zuidlanden. Net als in Techum, vindt u ook hier die prachtige afwisseling van diverse woningtypes en dorpse straatjes met een geheel eigen sfeer en karakter. Tegelijk is de stad altijd dichtbij met al haar voorzieningen.

Jabikswoude

Het plangebied Jabikswoude dat wordt gerealiseerd, is opgedeeld in bouwblokken. Deze blokken worden in twee fasen ontwikkeld. Overeenkomstig het Inrichtingsplan Jabikswoude kent ieder bouwblok een gemengd aanbod woningtypes. Dit bestaat uit rij-, twee-onder-een kap en vrijstaande woningen. Ook zullen de woningen en gevels zich onderscheiden qua uiterlijk. Variatie en geborgenheid staan centraal in het nieuwe woongebied.

De woningen

HaeneS en HRP hebben 15 prachtige royale woningen in drie blokken ontwikkeld. De woningen zijn ontworpen door Architectenbureau L. Wijma uit Oudega. De kavels variëren in oppervlakte van 176 tot 342 m2. De woningen grenzen aan de voorkant aan een eigen straatje met waterpartij en zijn via de achterzijde bereikbaar met auto. Alle woningen hebben de mogelijkheid voor een garage op het eigen terrein. De woningen zijn ruim bemeten met binnenwerkse maten van 6.300 meter breed en 7.560 meter diep. U kunt hierdoor kiezen tussen een tuin- of straatgerichte woonkamer. Met een veelzijdige indeling worden alle ruimtes optimaal benut. Optioneel kan gekozen worden voor vele en verrassende uitbreidingen. Op de verdieping zijn standaard 3 slaapkamers en een complete badkamer voorzien van tegels en sanitair. De tweede verdieping is bereikbaar via een vaste trap en is voorzien van een ruime kap met mogelijkheid voor een vierde en vijfde kamer te maken.

U kiest met deze woning voor een praktische, riante en duurzame woning met vele mogelijkheden. De woningen worden uitgevoerd met een aantal uitgangspunten uit het ‘Passiefhuis’ principe.

Ik wil gebeld worden

Wilt u door één van onze experts gebeld worden? Dat kan! Laat uw gegevens achter en we nemen in korte tijd contact met u op.

Onderwerp:

 Ja, Ik geef toestemming om mijn gegevens te verwerken en heb in de privacyverklaring gelezen wat Haenes wel en niet met mijn gegevens doet.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Maak vrijblijvend een afspraak!