Sneek – HarinxmalandGerealiseerd

Sneek Harinxmaland-1

Alle woningen zijn verkocht

Harinxmaland maakt deel uit van een grote nieuwe woonwijk aan de noordkant van Sneek. Het water en groen zijn overal te vinden in de wijk. Toch bent u binnen 10 minuten fietsen in het gezellige historische centrum van Sneek. In de omgeving kenmerkt het landschap zich door haar openheid. Typerend zijn de dijken en waterwegen met cultuurhistorische waarde die zorgen voor een blokvormige kavelstructuur. In het nieuwbouwplan worden deze kenmerken ook toegepast. Er is veel ruimte voor groenvoorzieningen en water.

Elf energiezuinige woningen

Haenes Vastgoedontwikkelaars heeft in de nieuwe woonwijk Harinxmaland 11 eigentijdse woningen ontwikkeld. De zeven vrijstaande en vier half vrijstaande woningen zijn gesitueerd op ruime kavels. De woningen hebben een binnenmaat van 6,23 meter breed en 11,36 meter diep. Alle woningen zijn erg goed geïsoleerd, voorzien van vloerverwarming en worden uitgevoerd met kunststofkozijnen en driedubbele beglazing. Er is een optie voor een garage/ berging.

De woningen hebben op de eerste verdieping 3 slaapkamers, daarnaast zijn op deze eerste verdieping een overloop, inkoopkast en een badkamer gesitueerd. De vrij indeelbare tweede verdieping is bereikbaar via een vaste trap.

Ik wil gebeld worden

Wilt u door één van onze experts gebeld worden? Dat kan! Laat uw gegevens achter en we nemen in korte tijd contact met u op.

Onderwerp:

 Ja, Ik geef toestemming om mijn gegevens te verwerken en heb in de privacyverklaring gelezen wat Haenes wel en niet met mijn gegevens doet.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Maak vrijblijvend een afspraak!