Leeuwarden – Techum (half)vrijstaande woningenGerealiseerd

Alle woningen zijn verkocht

Wonen in De Zuidlanden van Leeuwarden betekent kiezen voor een woonlocatie waar de gemoedelijke sfeer van het Friese dorp centraal staat. Deze nieuwe woonwijk, aan de zuidrand van Leeuwarden, biedt alles wat u van het dorpse wonen mag verwachten met alle voorzieningen van de stad Leeuwarden op korte afstand

Techum is het eerste buurtschap in Lommerrijk. Het buurtschap zal bestaan uit een dorps gedeelte met dorpsstraten en een gedeelte met een meer landelijk karakter. Dit landelijke, lommerrijke gebied wordt aangeduid als Techum Buiten. De woningen komen niet aan de doorgaande weg te liggen maar aan verkeersluwe dwarsstraatjes die middels een pad worden verbonden. Langs Techum loopt het Alddjip, een vaart welke maakt dat het buurtschap is aangesloten op de recreatieve vaarroutes in Friesland.

Techum beschikt onder andere over een eigen basisschool, kinderopvang en peuterspeelzaal. De ontwikkeling van supermarkten, medische voorzieningen en andere faciliteiten zijn in volle gang. Kortom; In Techum woont u landelijk met de stad binnen handbereik.

U kiest met deze woning voor een praktische, riante en duurzame woning met vele mogelijkheden. Elke woning is zeer ruim bemeten en met de veelzijdige indeling worden alle ruimtes optimaal benut. Elk woonhuis krijgt een eigen identiteit, wat het karakter van het woonwijkje versterkt. De standaard zonnepanelen zijn op fraaie wijze in het dak geïntegreerd.

Ik wil gebeld worden

Wilt u door één van onze experts gebeld worden? Dat kan! Laat uw gegevens achter en we nemen in korte tijd contact met u op.

Onderwerp:

 Ja, Ik geef toestemming om mijn gegevens te verwerken en heb in de privacyverklaring gelezen wat Haenes wel en niet met mijn gegevens doet.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Maak vrijblijvend een afspraak!