Wergea – Grut PalmaGerealiseerd

Wergea Grut Palma

Alle woningen zijn verkocht

Aan de rand van het dorp Wergea is een duurzaam woningbouwplan ontwikkeld. Het plan is zowel over de weg als via het water uitstekend bereikbaar.

De ligging aan de nieuwe staandemast route van Leeuwarden naar Grou en de Friese meren maakt het tot een aantrekkelijke woonlocatie voor watersportliefhebbers. Het water, de beplanting en de gevarieerde indeling
van de kavels geven de wijk een vriendelijk en groen karakter. Inzet bij de uitbreiding van het dorp was een natuurlijke overgang te maken tussen het polderlandschap en het bestaande dorp. Toekomstige bewoners krijgen een prachtig uitzicht op het water, de polder en het oude dorp. De centrale jachthaven draagt bij aan het levendige karakter van de wijk.

Duurzaam bouwen wordt volop gestimuleerd. Denk daarbij aan de toepassing van duurzame en milieuvriendelijke bouwmaterialen en voorzieningen om energie en water te besparen.

Het plan Grut Palma bestaat in totaal uit 140 kavels waarvan er in een eerder stadium 54 zijn bebouwd.

Ik wil gebeld worden

Wilt u door één van onze experts gebeld worden? Dat kan! Laat uw gegevens achter en we nemen in korte tijd contact met u op.

Onderwerp:

 Ja, Ik geef toestemming om mijn gegevens te verwerken en heb in de privacyverklaring gelezen wat Haenes wel en niet met mijn gegevens doet.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Maak vrijblijvend een afspraak!