Wergea – Park Palma 12 bungalowsActueel

Haenes ontwikkelt 12 bungalows in het deelplan Park Palma in Wergea. De eigentijdse dorpse woningen staan op ruime kavels in de uitbreidingswijk Grut Palma en zijn gelegen aan de Spûkefeartstrjitte en Floreentsien.

De woningen hebben een een ruime woonkamer en een tuingerichte keuken. De begane grond is voorzien en een slaapkamer, badkamer, apart toilet en een bijkeuken. Op de eerste verdieping bevindt zich de tweede slaapkamer.

De woningen hebben een tuin van circa 12 meter diep. De tuinen van de woningen aan de Spûkefeartstrjitte zijn gelegen op het oosten en de tuinen van die woningen aan de Floreentsien op het westen. De kaveloppervlaktes zijn circa 470 m².

Er zijn diverse opties mogelijk zoals het verbreden van de woonkamer, een houten of stenen berging, een carport en een extra slaapkamer op de verdieping. Lees voor meer informatie de brochure van dit project.

Verkoopinformatie
Bezoek voor meer informatie en om uw interesse kenbaar te maken de website van Makelaardij Hoekstra.

Ik wil gebeld worden

Wilt u door één van onze experts gebeld worden? Dat kan! Laat uw gegevens achter en we nemen in korte tijd contact met u op.

Onderwerp:

 Ja, Ik geef toestemming om mijn gegevens te verwerken en heb in de privacyverklaring gelezen wat Haenes wel en niet met mijn gegevens doet.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Maak vrijblijvend een afspraak!